sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Pähkinänkuoressa: MyEF

1 MyEF on paikka missä pystyt pitää yhteyttä kavereihin ennen kielimatkaa ja kielimatkan jälkeen. Saat tunnukset MyEFn heti kun olet varannut matkasi. MyEFssä tehdään kielitasotesti mikä ilmestyy sinne paria kuukautta ennen lähtöä ja sulkeutuu sitten paria viikkoa ennen lähtöä. MyEFssä on kaikki tiedot matkaan liittyen.
2 MyEFssä pystyt lähettelemään kaveripyyntöjä ihmisille jotka ovat lähdössä samalle matkalle kuin sinä. Siellä voit tutustua heihin etukäteen, niin on paljon mukavempi lähteä matkalle kun vastassa ei kaikki ihmiset ole täysin tuntemattomia. Lounge välilehden alta löydät kalenterin, missä näkyy aikataulut ja tälläiset. Myös sen välilehden alla näkyy perus lähtötietot. Mitkä näette tuossa ylhäällä olevassa kuvassa minun osalta.
Välilehden MY TRIP alta löydät kaiken tärken matkaasi liittyen. Sieltä löytyy kurssitiedot, lentotiedot, majoitustiedot yms. Vapaa valintaiset paketitkin tulevat sinne esille ja sitä kautta pystyy katsomaan mitä haluaa niistä ottaa, niin ei tarvitse paikan päällä alkaa osteleen esim jotain isompaa huvipuisto tai kaupunki vierailua. Myös henkilötietosi löydät tuolta. Ne kannattaa tsekata, että ne ovat oikein. Jos olet lähdössä jenkkeihin tuolta löydät myös terveyskyselylomakkeet ja isäntäperheeseen hakupaperit yms.
COURSE TOWN välilehden alta löytyy säännöt ja muu yleinen tieto kielimatkoihin liittyen, kuten sähköinen versio kielimatkalaisen käsikirjasta. Tämäkin on hyödyllinen lukaista läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti