sunnuntai 23. elokuuta 2015

Perus päivä

kielimatkakuvia 290 kielimatkakuvia 271 7:00 Yleensä tähän aikaan aloimme heräilemään teimme aamutomet ja kävimme syömässä aamupalan, jonka host-äitimme oli laittanut pöytään valmiiksi. Paahtoleipää, jogurttia, mylsiä ja tälläistä.

8:00 Siirryimme bussipysäkille jonne oli noin viiden minuutin kävelymatka. Busseja meni noin suunnilleen viiden minuutin välein, mutta useasti jouduimme oottaa muuteman bussin verran, koska bussi olivat aivan täynnä. Bussimatka kesti aina 20-30 minuuttia riippui kuinka nopeasti edettiin.

9:00 Alkoi joko koulu tai aktiviteetti. Se vaihteli aina. Joka toinen päivä oli koulua ja joka toinen päivä aamulla ekana aktiviteetti. Koulussa menit omaan luokkaan. Tunnit käytiin kahdessa osassa 4 kertaa 40 minuuttia. Kerrallaan luokassa oltiin 80 minuuttia sitten oli 20 minuutin tauko. 9:00-10:20 ja 10:40-12:00 olivat tunnit. Sen jälkeen oli tunnin mittanen ruokatauko. Silloin pystyi syömään hostin eväitä ja käymään kaupassa tai muualla syömässä.

13:00 Oli sitten sitä mitä ei ollut aamupäivällä. Aktiviteettinä saatettiin lähtee puistoon, rannalle tai bussilla toiseen kylään. Tehtiin kaikkea kivaa.

16:00 Kun aktiviteetti tai koulu loppui lähdeittiin hostiin syömään päivällinen. Luvan kanssa sai jäädä Brightoniin pyörii, mutta hostille täytyi tällöin ilmoittaa jos ei ollut tulossa päivälliselle.

19:30 Tavattiin uudelleen ilta-aktiviteetin merkeissä. Ilta-aktiviteetit oli yleensä passportpoints tehtäviä, discoja tai sitten funpack aktivitteettejä. Ne olivat todella hauskoja aktiviteettejä ja niistä jäi todella hyvät musitot kaikesta mitä tehtiin yhdessä.

22:00 Lähdimme valumaan kohti hostperheitä. Jotkut kävivät ehkä kaupassa hakee iltapalaa. Mutta siitä kuitenkin pikkuhiljaa siirryttiin jokainen omalla tavalla hostperheisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti