sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pähkinänkuoressa: Ambassador

cropped-new-image-ambassador Nyt voisin vähän kertoa teille mikä on ambassador ja mitä sen tehtäviin kuuluu. Sana ambassadorhan meenaa lähettilästä, me olemmekin vähän niin kuin EFn lähettiläitä.
Elikkäs esim itse olen ambassador. Ambassadoriksi voit ryhtyä kun olet käynyt kielimatkalla, voit myös liittyä ambassadoriksi ennen lähtöä. Ambassadorin tehtävä on auttaa kielimatkalle lähteviä ja kertoa omista kokemuksistaan kielimatkalla.
Ambassador toiminnasta ei varsinaisesti palkkaa saa, mutta saamme tästä pisteitä ja  pisteillä pysyt lunastamaan mitä hienompia palkintoja, kuten gopro hero 4 tai uuden kännykän, mutta niitäkin parempana palkintona listalta löytyy ilmainen kielimatka.Pisteitä pystyy ansaita esimerkiksi käymällä erillaisissa tapahtumissa ja bloggaamalla. Ambassador toiminnan ansiosta lähdenkin nytten neljäksi viikoks Kaliforniaan kielimatkalle ilmaiseksi.
Itse tykkään todella paljon tästä työstä. Tämä on todella sosiaalista ja mukavaa saa olla tekemisissä monelaisten ihmisten kanssa ja tapaa mahtavia ihmisiä ja muitten ambassadorejen kanssa pääsee vaihtaa kokemuksia.
Ambassadoriksi pystyt liittymään omalta MyEf sivustolta ambassador napin kautta. Sen jälkeen kannattaa käydä liittymässä EF Ambassadors Finland -ryhmään facebookissa, jotta pysyt kärryillä mitä tulee tapahtumaan ja milloin.

"Share, Earn, Travel"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti