maanantai 12. lokakuuta 2015

Kielimatkojen ja -kurssien erot

ef.fi ef.fi1 Monet ovat varmaan kuulleet puhuttavan kielimatkoista ja kielikursseista. Ne kuulostavat aika samalta ja itsekkin hämmästelin, että onko niissä muka jotain eroa. Nyt tässä postauksessa ajattelin vähän valaista, että mitä eroa on kielimatkoilla ja kielikursseilla (kuvat ef.fi)

Kielimatka on 10-18 vuotiaille suunnattu ryhmämatka, joka matka tyypistä riippuen vietetää ryhmissä ja aktiviteettejä on todlela paljon. Pääosin koko matkustus tapahtuu ryhmässä aina lähdöstä paluuseen. Kielimatkalla ei hirveästi vapaa-aikaa. Kielimatkojen kurssityypit ovat Classic, International, International Intensive ja Abi. Näiden lisäksi löytyy myös urheilu ja taide painotteisia kielimatkoja. Kielimatkan kesto on 2-4 viikkoa riippuen kohteesta. Kohteina kielimatkoille EF tarjoaa Yhdysvallat, Englannin, Irlannin, Maltan, Australian, Ranskan, Saksan, Ruotsin, Espanjan ja Japanin. Asumismuodot matkalle ovat kotimajoitus tai asuntola (residence, resort, college campus)

Kielikurssi on yli 16 vuotiaista ihan aikuisikään saakka oleva vapaamuotoinen kurssi, jossa on vähemmän aktiviteettejä kuin yllämainitussa kielimatkassa. Kielikurssissa esimerkiksi lennot eivät kuulu hintaan, mutta ne on kuitenkin mahdollista varata EFn kautta. Kielikursseja lähtee ympärivuoden joka maanantai ja kielikurssien kesto on 2-53 viikkoa. Kielikurssin kurssityypit ovat Intensiivikurssi, Yleiskurssi, Kesäkurssi ja Kielitutkintovalmennus. Itsenäisillä kursseilla on paljon enemmän valinnan varaa maissa ja niiden kohteissa. Kielikursseille kohteina EF tarjoaa Yhdysvallat, Kanadan, Irlannin, Maltan, Etelä-Afrikan, Australian, Uuden-Seelannin, Singaporen, Ranskan, Saksan, Espanjan, Italian, Costa Rican, Kiinan ja Japanin. Majoitustyypit kielikursseille ovat kotimajoitus ja asuntola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti