torstai 11. kesäkuuta 2015

Varaa matkasi

Kohta pääsee varailemaan kielimatkoja taas ensi kesälle, mutta vielä nopeimmille löytyy myös paikkoja tämän kesän matkoistakin. Kannattaa tutkiskella kohteita etukäteen joko osoitteesta EF kielimatkojen nettisivuilta ef.fi tai sitten tilaamalla vuoden 2015-2016 esite. Voit myös soittaa toimistoon ja kysellä tietoa kohteista ja niiden majoituksista yms. Varaamistapoja on kolme.

Voit soittaa EFn toimistoon (09) 6869 23 11. Kerro puhelimessa kuka olet, kuinka pitkäksi aikaa haluat mennä, jos sinulla lähtee kaveri mukaan kerro kaverin nimi ja sano vielä että samaan majoitukseen, mainitse myös majoitus tyyppi minne haluat ja sitten muista myös kertoa kohde minne haluat ja jos haluat sim kortin esim mukaan tai menet britanniaan ja haluat varata Pariisin reissun mukaan.

Voit varata kielimatkasi myös netissä http://www.ef.fi/lt/reserve-online/. Täytä lomakkeet ja tälläiset. Netissä varaaminen on mielestäni varmaan kaikkein yksin kertaisin keino.

Voit myös osallistua infotilaisuuteen. http://www.ef.fi/lt/infomeetings/ valitse sopiva aika, käy kuutelemassa tilaisuus ja ota tietenkin vanhempasi mukaan, jos haluat vakuutella heitä matkasta. Info tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus käydä varaamassa matka.


DSC_0380

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti