perjantai 24. maaliskuuta 2017

Rahan säästäminen kielimatkaa varten

PicMonkey Collage Ajattelin nytten kertoa teille vähän tapoja ansaita rahaa kielimatkaa varten. Voit vaikka sopia vanhempiesi kanssa, että maksat vaikka osan siitä matkasta. Rahan keräys tapoja on monia kerron nyt muuteman hyvän idean. Tapoja on monia enemmänkin.

Tavaroiden myyminen Jos sinulla on esim pieneksi käyneitä vaateita tai leluja ja muita tavaroita joita et enään tarvitse voit myydä ne pois esim facebook tai instagram kirppiksellä tai sitten maksat pienen summan ja näin kesäsin lähdet ulkokirppikselle myymään jos lähelläsi järjestetään sellainen.

Kesätyöt ja muut työt Hae kesätöitä, jos vain mahdollista esim. mainosten jakoa yms. Voit myös kysyä sukulaisilta vaikka mummolta että voisit leikata hänen nurmikon pientä palkkiota vastaan. Kysele myös naapureilta jos heillä on koira, että voisit käyttää sitä lenkillä tai vahdit lapsia.

Säästä ostoksissa Mieti tarkkan tuletko tarvitsemaan sitä tuotetta ja voitko ostaa sen jostain halvemmalla, jos se on välttämätöntä ostaa. Myös ruuan ja juomisen suhteen esim. onko järkevintä ostaa valmis salaattia, kun voit tehdä sen myös itse tai tarviitko juuri sitä suklaapatukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti