keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Tulopäivä

DSC_0003 DSC_0006
Ensimmäinen päivä oli yhtä hämmennystä. Näit lentokentällä ihmiset joitten kanssa tulisit viettämään seuraavat kolme viikkoa, sait ohjeita ja infoa tulevasta. Olimme vuoden aikana koonnut whatsapp ryhmää samalle kurssille tulevista suomalaisista, joten se helpotti hieman lentokentällä, koska ei tarvinnut tulla täysin vieraiden ihmisten keskelle. Kyseiselle kurssille meitä lähti 50 suomalaista, joka taitaa olla aika maksimi ryhmäkokoja EFllä. Lähtö suomesta oli sujuvaa ja pääsimme ilman mitään ongelmia koneeseen.
DSC_0008 DSC_0012
Gatwickin lentokentälle saavuttua jouduimme odottamaan bussia jonkun aikaa ja koska bussissa ei ollut tarpeeksi paikkoja, joutuivat muutemat ihmiset jäädä odottaa seuraavaa bussia. Gatwickin lentokentältä ei ole kun vain suurin piirtein tunnin ajomatka Brightoniin joten ei ollut pitkä matka istua bussissa. Aluksi se tuntu ihan hullulta ajaa vasemman puolesta kaistaa ja että ratti on oikealla, mutta pikku hiljaa siihen tottui.
DSC_0019 DSC_0020
Päästyämme Brightonissa ensimmäiseen kohteeseemme Brighton Racecourselle, meidät ohjattiin sisälle istumaan tuoleista muodostettuun ympyrään. Siellä meille jaettiin EF reput, vesipullot ja welcome paketit jossa oli bussilippu ekalle viikolle, bussiaikataulu, brightonin kartta ja info paperi mistä löyty mm. liidereiden paikalliset numerot. Vesipullo oli ihan ykkösjuttuja, koska olimme olleet janoissa koko päivän, emme olleet saaneet vettä sen jälkeen kun olimme helsingistä lähteneet. Aikamme siellä oltua alettiin pikkuhiljaa huutelemaan ihmisiä takseihin, jotka lähtivät sitten viemään ihmisiä perille isäntäperheisiinsä. Itseä hieman jännitti mitä tulevan piti, koska oma isäntäperheeni oli jostain syystä vaihtunut kaksi kertaa edellisenä päivänä, mutta kuten Joanna minulle sanoi, kannattaa lähteä avoimmin mielin taksiin, kyllä se sut johonkin perheeseen vie. :D
DSC_0036 DSC_0060

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva lukea muiden kielimatkakokemuksia:) tulee niin nostalginen olo, kun itekin oli kaks vuotta sitten ranskassa! <3 millä kameralla sä kuvaat? noi on tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, haluaisin itekkin mennä ranskaan! :3 Kuvaan Nikon D90 ja objektiivi on 16-85mm (:

      Poista