torstai 25. kesäkuuta 2015

Tuliaisia isäntäperheeseen

tuliaisia Varsinkin jos olet lähdössä isäntäperheeeseen on hyvä tapa ja EF suositteleenkin, että viet vähän tuliaisia kotimaastasi. Isäntäperhe kuitenkin majoittaa, ruokkii yms. sinut matkasi ajan. Tulijaisten viemisessä ei kuitenkaan raha ratkaise, vaan ajatus on tärkein. Kuitenkin olisi kiva että ne liittyisivät jotenkin kotimaahasi. Vaikka pari valokuvaa kotimaasta riittää. Jos isäntäperheeseesi on tulossa useempi suomalainen ja olet jo jutellut heidän kanssa, voit sopia heidän kanssaan että tuotte vaikka jotain yhteistä. Tässä muutema hyvä idea tulijaiseksi.

Tatu ja Patu - This is Finland: Todella kiva suomesta kertova kirja kannattaa ostaa tulijaiseksi varsinkin, jos perheessä on pieniä lapsia. Kirja on kyllä todella hauskaa luettavaa myös aikuisille. Kannattaa myös katella jotain muita kirjoja suomesta, joka voisivat kiinnostaa ulkomaalaista.

Muumi tuotteet ja Angry Birds tuotteet: Muumi ja Angry Birds tuotteet ovat aina varma valinta. Niitä löytyy joka lähtöön on heijastimia, mukeja, pehmoleluja, avaimenperiä... Mitä nyt ikinä keksiikään. Muumimukit on sellanen joka perheeseen sopiva muki.

Iittala tuotteet: Iittala tuotteet on hyvä tulijainen jos haluaa tuoda jotain koristetta taloon. Muistakaa kuitenkin ne hyvin jos tälläisen päädytte ostamaan. Myös marimekon tuotteet ovat hyviä ja omaperäsiä.

Ruoka: Fazerin sininen on aina varma valinta jos haluatte viedä jotain ruokaa suomesta ja haluatte sen varmasti maistuvan. Jos haluaa viedä jotain vähän erikoisempaa kannattaa viedä vaikka ruissipsejä, hapankorppuja, lakua ja salmiakki yms

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti