keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kuka? Mikä? Missä?

Moi

Olen Asta, 2000 vuonna syntynyt tyttö Jyväskylästä. Olen menossa tulevana kesänä isäntäperheeseen Brightoniin kolmeksi viikoksi. Alunperin minun piti lähteä Brightoniin asuntolaan, mutta sitten ei tullut tarpeeksi isoa ryhmää ja päivämäärä vaihtui niin vihdoin suoraan isäntäperheesee. En ole paljoa katunut päätöstä. Lähden EF kielimatkojen kautta matkalle. Kerron tässä blogissa kaikenlaista kielimatkoista kuten omista kokemuksista, Efstä ja vinkkejä yleensä kielimatkalle.

EF kielimatkat täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tällä hetkellä EFän kielimatkojen kohdevalikoimaan kuuluu Iso- Britannia, Yhdysvallat, Malta, Australia, Ranska, Costa Rica, Espanja, Ruotsi ja Irlanti. Kielimatka tyyppejä on kolme erillaista löytyy ihan peruskurssi (EF classroom) sitten aktiviteetti kurssi kuten ratsastus, taide ja jalkapallo (EF active) ja sitten on myös kiertoajeluita maitten ja mantereitten halki (EF discovery -tours) Itse lähden EF classroom kurssille. Vaikka tuohon kurssiin kuuluu oppitunteja, ne eivät haittaa. Jos niitten oppituntien takia meenaat jättää kielimatkalle tulematta niin se on turhaa eikä siellä tarvitse pelätä että joku nauraisi sinulle, koska kaikki ovat lähteneet sinne oppimaan. Matkan pituudet vaihtelevat 2 ja 4 viikon välillä ja sen mukaan vaihtelevat myös hinnat. 

Jos tulee jotain kysyttävää voit soittaa EFn toimistoon (09) 6869 2311 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse finland@ef.com myös minuun voi ottaa yhteyttä jos haluatte kysyä jotain spostitse astaelinaah@gmail.com tai kik astaelinaah. Voit tilata myös kielimatka esitteitä EFn kautta tai minun kautta

Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti