sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Lisäpaketit

Untitled Untitled Kielimatkalla on mahdollisuus käydä erillaisissa vierailuissa ja tapahtumissa pientä lisämaksua vastaan. Myös varaus vaiheessa on mahdollisuus ottaa erillaisia vakuutuksia yms. Ajattelinkin nytten vähän kertoa erillaisista lisäpaketeista, niitten hinnoista ja sisällöstä.
Matkani Brightoniin maksoi noin 2500€ mutta lisäaktiviteettien ansiosta se matkan hinta nousi päälle kolmen tuhannen euron. Tuohon hintaan sisältyy melkeimpä kaikki, mutta jos haluat saada kaiken irti kielimatkasta suosittelen ottamaan lisäaktiviteettejä ja muita pieniä asioita.
EFn kautta pystyy hankkimaan ennen matkaa esimerkiksi varauksen yhdeydessä Erika matkavakuutuksen. Se on kielimatkalaisille räätälöity vakuutus. Euroopassa kyseisen vakuutuksen hinta on noin 90€ ja Euroopan ulkopuolella Austraaliassa, Japanissa ja Jenkeissä noin 130€. Mutta jos on oma matkavakuutus, senkin kelpaa hyvin. Kannattaa vain katsoa, että mitä vakuutus pitää sisällään. EFn kautta on myös mahdollista ostaa paikallinen SIM-kortti eurooppassa sen hinta on 25€ ja muualla noin kympin enemmän. EF tarjoaa euroopan kohteisiin myös jokin näköisen aktiviteetti paketin, joka sisältää suosituimpia aktiviteettejä kohteeseen. Itselläni se sisälti mm. laserzonen, keilailun ja päivän Brighton Pierillä. EFn kautta on myös mahdollista saada liittymälentoja ostettua.
Lisäaktiviteetit vaihtelevat joka kohteissa. Meillä lisäaktiviteetteinä oli mahdollisuus ostaa päiväretki Oxfordiin ja Thrope Parkkiin molemmat maksoivat 50€ per matka. Itse otin vain Oxfordin matkan. Sen lisäksi meidän ajakohdalle sattui summeranza jonne liput olivat 95€ sisältäen ruuat, pääsyn huvipuistolaitteisiin ja huippu esiintyjiä. Näiden lisäksi vielä kohteessa pystyi ostaa muutemia aktiviteettejä, kuten pool party yms.
Loppulaskun yhteydessä saattaa tulla vielä X€ hintainen valuuttamuutos lasku. Itselläni se oli noin 300€ viime vuonna. Se koskee vain niitä kursseja joissa on eri valuutta kuin meillä Suomessa.
Kannattaa hyödyntää kaikki alennukset kun niitä on vaan tarjolla. -200€kin on jo iso summa kielimatkasta pois. Nytten ennen joulua esimerkiksi on hyvät alennukset ja EFn joulukalenteri alkaa 1.12

2 kommenttia:

  1. Iihania kuvia <3 Mun unelma silloin yläasteella oli päästä kielimatkalle ja voi kuinka katkeroiduinkaan kun en päässyt :'D Ihana blogi, jään seurailemaan!

    VastaaPoista