maanantai 17. lokakuuta 2016

Ruokailu

PicMonkey Collage PicMonkey Collage 3 PicMonkey Collage 2 P1050297 P1050702 (1) P1070454 P1070581
EF Long Beachilla meille kuulu vain puolihoito meijän majoitukseen, joka meenaa sitä, että saimme vain ma-pe aamupalan ja lounaan. Siis LBn ruokalan aamupalat ja lounaat on yksi asioista mitä oikeesti kaipaan. Siis se ruoka oli hyvää ja monipuolista. Lounaalla siellä oli tietysti perus jenkki meiningillä pitsaa, joka ruual. Sit oli vaihtuvana hampurilaisia, tacoja yms. Näitten lisäksi oli päivittäin vaihtuva pasta annos, salaatti + hedelmäpöytä. Aamupalalla oli myös todella runsas valikoima. Iltasin kampuksella oli yleensä mahdollisuus tilata in-n-out:ista burgeri ateria joka maksoi $8-10 riippuen ottiko yhdellä vai kahdella pihvillä. Myös oli mahdollisuus tilata pitsaa hintaan $10. Yleensö jos ostettiin pitsaa se ostettiin jonkun kanssa puoliks joten hinnaksi jäi enään $5. Viikonloppuna jokainen sitten söi missä halusi, yleensä tuli käytyä subissa tai sitten tilasi pitsan campukselle tai sitten kävimme vain targetissa ostamassa jotain. Yksi aamu kävimme aamupalalla kaveriporukal IHOPissa eli international house of pancakes. Ne annokset olivat todella hyviä ja isoja, melkeinpä kukaan meistä ei jaksanut syödä annosta kokonaan.
Matkoilla mm. Las Vegasiin ja San Diegoon menessä meille annettiin lounaslaatikot ( viimenen kuva). Se sisälsi leivät, hedelmän, kaksi keksiä ja pikku pussin sipsiä. Myös saimme pullon vettä.
Starbuck oli varmaa useiten käyty paikka tuolla matkalla! Juomat siellä olivat halpoja (suomeen nähden), koot isompia ja valikoimaa enemmän. Starbuck oli siellä kaikkialla sinne oli vaan niin helppo mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti