sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Liiderit

AlzV6eQGg54xtKObV1iPulWyxmSYUvW48Ym_vqf2RIQ9 Meijän mukaan lähti kaksi suomalaista liideriä (Laura ja Ruj), koska meitä lähti 50 oppilasta. Heidät me tavattiin ekan kerran lentokentällä Meijän liiderit oli todella ihania ja huomaavaisia. Laura lähti mun kanssa lääkäriin yks päivä ku mulla nousi kova kuume ja kurkku tuntui suorastaan halkeavan. Multa lähti myös ääni muutamaan otteeseen. Niitä oikeasti kiinnosti et mitä mulle kuului yms.
Untitled
Meijän paikallinen liideri ja samalla meijän aktiviteetti liideri (Ollie (tuo pinkipaitanen)), oli ehkä hauskin tyyppi oikeesti. Siis kaikki aktiviteetti liiderit tuntu ihan sairaan mukavilta ja tälläi. Mä en missään vaiheessa kokenu sellasta, että liiderit estelis meijän tekemistä, paitsi Ollie ei päästäny meitä ekana/tokana päivänä uimaan, kaikkien liidereitten kanssa tuli todella hyvin toimeen ja hauskaa oli. Ollien lisäksi meillä oli aktiviteettiliiderinä ranskalaisen ryhmän liideri Alice. Se oli todella mukava henkilö myös. Alice on noista pinkkipaitasista keskimmäinen.Untitled Untitled
Kaikkien näiden ihanien ihmisten lisäksi meillä oli kaksi opettajaa Pablo (ylempi kuva vasemman puoleinen pinkki paita) ja Nick (alemmassa kuvassa). Nick oli ehkä paras opettaja mitä olen tavannut. Se oli vaan niin mukava. En oo varmaan tässä tekstissä kertonu muuta kuin että kuinka kivoja ja mukavia kaikki ihmiset ovat siellä kohteessa ollut, mutta se on totuus. Pablosta en pitänyt niin paljoo, mutta joissan tilanteissa hänkin oli hyvä tyyppi.
Liiderit onkin yksi asia mitä jäin kaipaamaan matkaltani kovasti.

1 kommentti:

  1. Hauska katella näit kuvii ku niin paljon tuttuja naamoja Brightonista :D olin sun kanssa osittain samaan aikaan siellä ja Oxfordissa ainaki oltiin samana päivänä sun ja Rujin kanssa :)

    VastaaPoista