torstai 17. joulukuuta 2015

Koulu

Untitled Untitled Nyt ajattelin vähän kertoo millainen meidän koulupäivä oli ja mitä me ylipäätänsä tehtiin.Elikkäs ensinnäkin meidän koulu sijaitsi melkeimpä Brightonin keskustassa. Se oli neljä kerroksinen rakennus vastapäätä Brighton City Gollegee. Se oli todella hyvällä paikalla, koska siitä oli vain vartin kävelymatka Churchill Squarelle. Siellä oli melkein aina tapaaminen ennen aktiviteettejä.
EFltä saimme ekana päivänä kirjat. Saimme kaksi kirjaa Fast Track-kirjan joka määräytyi tason mukaan ja sitten Passport to learn. Kumpaakaan emme käyttäneet paljoakaan.
Puhuimme tunneilla paljon ja se oli aika paljon sillai, että tehtiin pari- tai ryhmäkeskusteluja. Alussa se vähän pelotti, mutta sitten ku se ryhmä oli oman tasonen ja huomas oikeesti, että ihmiset puhuu suunnillee saman verran englantia kun ite. Se oli sitten helpottavaa.
Jos joku meenaa jättää kielimatkalle lähtemättä sen takia, että siellä opiskellaan. Kannattaa lähteä. Se on oikeasti kivempaa mitä ajattelette. Se ei ole sellaista koulunpenkillä istumista, mitä helposti kuvittelee sen olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti